Over Kris


 
Kris (Krzysztof) Rasj is 5 jaar geleden naar Nederland geƫmigreerd vanuit Oost-Europa. Al sinds zijn jongere jaren is hij betrokken in de sportwereld.

Toen hij 7 jaar was deed hij mee aan zwemwedstrijden en ging hier mee door tot zijn vijftiende. Na deze periode heeft hij zijn atletische mogelijkheden uitgebreid met vechtsporten en fitness. 

Eenmaal zijn middelbareschool diploma te hebben behaald, heeft hij zich verdiept in de studie "Sport en recreation".

Na 3 jaar heeft hij succesvol zijn Personal Training diploma behaald en werd hiermee een gecertificeerde Personal Trainer. Vanaf dat moment, inmiddels 10 jaar, helpt hij mensen met het verbeteren van hun levensstijl door middel van fitness.

Kris is een standvastige taaie trainer en haalt het maximale niveau bij je naar boven. Desalniettemin begrijpt hij ook dat iedereen zijn grenzen heeft, daarom is elke training, per persoon, perfect gebalanceerd om zo het gewenste resultaat te bereiken.

Ben Jij de persoon die er alles voor over heeft om je doel te bereiken, en niet bang is om intense inspanningen hiervoor te leveren? Dan is Kris de juiste persoon om jou daarbij te helpen! Kris weet hoe het is om te worstelen, te falen en op te geven in een bepaalde situatie. Maar hij weet ook hoe hij je moet motiveren om deze situatie te overbruggen en je doelen succesvol te behalen!

"Ik help mensen die ECHT willen en gemotiveerd zijn!"

Bij Kris is geld nooit nummer 1 prioriteit, maar het helpen van mensen wel! Mocht het financieel niet lukken, maar wil je toch door Kris geholpen worden, dan kan er altijd een regeling getroffen worden.
 

* resultaten kunnen variƫren afhankelijk van de persoon en de frequentie van de training.

google-site-verification: google4633834e0652bb85.html